Itt a farsang áll a bál!

Hangulatos farsangi rendezvényen vettek részt lakóink, dolgozóink. Lakóink rövid műsorral járultak hozzá a jókedvhez. A farsangi hangulatot a bál és a fánk tette teljessé. (Video)

——————————♦—————————-

Lakóink ezen a karácsonyon is műsorral készültek az ünnepre. Karácsonyi versek szavalásával és pásztorjáték bemutatásával tették bensőségessé egymás számára az ünnepet. (Videó)

——————————♦—————————-

2015. december 17-én a karácsonyi készülődésben a „legkisebbek” műsorában is gyönyörködhettek lakóink. Az Aprófalva Óvoda „Kiskarácsony” c. műsorának megtekintésével. (Videó)

——————————♦—————————-

2015.december 16-án a Rákosmenti Bartók Béla Alapfokú Művészetoktatási Intézmény Vadalmák Citerazenekarának adventi műsorát tekintették meg lakóink. Külön élmény volt az ismert karácsonyi énekeket citerakíséretben hallgatni és a gyermekekkel együtt énekelni. (Videó)

——————————♦—————————-

2015. december 10-én a Czimra Gyula Általános Iskola betlehemes játékát tekintették meg lakóink. A betlehemezés mellett sok szép karácsonyi ének is elhangzott, ami az ünnep hangulatát elővételezte. (Videó)

——————————♦—————————-

2015.december 9-én az adventi rendezvénysorozat keretén belül a Jókai Mór Református Általános Iskola tanulói örvendeztették meg lakóinkat színes műsorukkal. Előadásukban a népzene és néptánc szoros egységbe forrt a karácsonyvárás hangulatával. (Videó)

 

 

 

 

 

ELŐZŐ OLDAL          KÖVETKEZŐ OLDAL