Tisztelt Hozzátartozók! Tisztelt Látogatók!

Tekintettel a kialakult helyzetre szeretnénk segítséget nyújtani Önöknek és Lakóinknak abban, hogy a látogatási tilalom alatt elegendő és szükséges információhoz jussanak, illetve a személyes találkozó helyett is kapcsolatot tarthassanak fenn egymással. Kérem, hogy kapcsolattartási szándékukkal elsősorban a mentálhigiénés csoport munkatársait keressék, ezzel is segítve és könnyítve az ápolást végzők terheit. Az alábbi lehetőségekkel állunk szíves rendelkezésükre munkanapokon 8 és 16 óra között:

  • Ön kérhet általános információt hozzátartozója állapotáról, közérzetéről emailben. (Lakóink mentális gondozásával megbízott munkatársunkat a felsorolásban a gondozási egység megjelölésével megtalálja.)
  • Írhat emailben üzenetet, levelet, melyet nagy betűkkel nyomtatva átadunk a címzettnek.
  • Azon lakóink számára, akik nem rendelkeznek telefonkészülékkel, vagy nem tudják azt használni telefonos beszélgetés lehetőségét is biztosítjuk. Mivel nem tartózkodunk mindig telefonközelben, valamint munkakörünk nem erre a tevékenységre korlátozódik a telefonos beszélgetés időpontját egyeztetni kell.
    Az egyeztetés telefonon 
    061/254 – 0046 és emailen lehetséges.
  • Lehetőség van messengerben, videóhívásra is. Az Ön okostelefonjánról kezdeményezheti a hívást, mi pedig biztosítjuk a technikai feltételeit annak, hogy hozzátartozójával beszélhessen. A videóhívás szintén előzetes időpontegyeztetéshez kötött, melyet emailben és telefonon keresztül tud intézni  munkatársainkkal. Az erre az alkalomra létrehozott profilt (Pesti Úti Látogatók) jelölje ismerősnek, a leegyeztetett időpontban pedig kezdeményezze a hívást.

 

Telefonszám: 061/254 – 0046

Facebook: https://www.facebook.com/pesti.ut.77

 

A mentálhigiénés csoport munkatársainak email elérhetősége:

Bálint Sugárka mentálhigiénés csoportvezető: mh.csopvez@pestiut.hu

Bónis Mónika fszt. bonis.monika@outlook.hu

Mikulás Györgyi III. em. C, III. em. D. mikulasgyorgyi@outlook.hu

Soós Ágnes I. C. soosagnes@outlook.hu

Nagy Gábor IV. em. C. IV. em. D. mentalgabor@outlook.hu

Minden egyéb kérdés felmerülése esetén állunk szíves rendelkezésükre!
A mentálhigiénés csoport