Az Otthonunkba beköltöző lakóink, valamint az itt élő gondozottak elhelyezéssel kapcsolatosan a fő meghatározó tényező az ellátottak egészségügyi és mentális állapota.

Az intézmény földszintjén kerülnek elhelyezésre a házaspár lakóink két ágyas, étkező asztallal, éjjeli szekrénnyel, valamint, mosdóval felszerelt erkélyes szobákban. Amennyiben várólistánkon nem szerepel házaspári kérelem lehetőség van az Otthonban párkapcsolatot kialakító lakóknak, illetve azonos nemű gondozottaknak ezen lakószobák igénybe vételére.

Az I. emeleten a mozgásukban nagymértékben akadályozott, főként kerekesszékkel közlekedő lakók elhelyezése lehetséges. A szobák négy ágyasak, mosdóval felszereltek és erkélyesek. Az ágyak mellett található az éjjeli szekrény, valamint az ágyasztal az étkezések céljára. Ezen emeletünkön működik az egyik intenzív gondozási részleg, ahol a súlyos demenciával élő női lakók ellátására van mód. A szobák szintén négyágyasak. Mindkét részlegben a fürdő-és tusoló helységek, valamint a toalett a folyosón található.

Az Otthon II. emeletének egyik részlegében van kialakítva a másik intenzív gondozási részleg, ahol szintén demenciában szenvedő férfi és női lakóink vannak elhelyezve. A II. emelet másik részlegében nagyobb gondozási igényű, részben ágyhoz kötött, részben fennjáró női lakók élnek. Az itt található szobák szintén négy ágyasak, mosdóval, éjjeli szekrénnyel, étkező asztallal felszereltek, erkélyesek. Mindkét részlegben a fürdő-és tusoló helységek, valamint a toalett a folyosón található.

A III. emeleten található egyik lakóegységben a teljes ellátást igénylő, ágyban fekvő hölgy lakóink kapnak elhelyezést szintén négy ágyas szobában. A másik lakóegységben fennjáró, jó szellemi állapotban lévő, részben önellátó férfi lakóin élnek. A szobák négy ágyasak, étkező asztallal és mosdóval felszereltek. Ezen szobákban, a lakók heverős ágyon kerülnek elhelyezésre. A szobákhoz erkély is tartozik. Mindkét részlegben a fürdő-és tusoló helységek, valamint a toalett a folyosón található.
Az intézmény negyedik emeletén fennjáró, megtartott szellemi és fizikai állapotú női lakók élik mindennapjaikat. A lakószobák két, három és négy ágyasak, melyekhez heverő ágyak, éjjeli szekrény, étkező asztal, tusoló helység és a ruhák tárolására gardrób szekrények tartoznak. A toalett a folyosón található.

Az Otthonunk negyedik emeletén került kialakításra 18 férőhelyen az átmeneti gondozási egység. Két, három és négy ágyas szobákban történik a női és férfi lakók elhelyezése.